Hulp nodig?

Volg ons:

Over ons

Wie zijn wij?

MCI Stalendeuren is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en installeren van op maat gemaakte stalen deuren voor interieurs. Ons team van professionals heeft ruime ervaring en werkt nauw samen met onze klanten om hun specifieke wensen en behoeften te vervullen.

Hoogwaardige materialen

Bij MCI Stalendeuren gebruiken we enkel de beste kwaliteit staal om duurzame en stijlvolle deuren te creëren die bestand zijn tegen de tand des tijds.

Persoonlijke begeleiding

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de perfecte stalen deur die aansluit bij uw interieur en budget.

Heb je nog vragen?

Bel ons

0657008007

Onze missie

Bij MCI Stalendeuren streven we ernaar om onze klanten een naadloze en zorgeloze ervaring te bieden bij het realiseren van hun droominterieur. Wij zetten ons in voor uitmuntend vakmanschap, innovatieve ontwerpen en een ongeëvenaarde klantenservice, om ervoor te zorgen dat elk project met succes wordt voltooid.

Verantwoord en betrokken ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij MCI Stalendeuren zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu en de samenleving. Daarom streven we naar duurzame bedrijfspraktijken, zoals het gebruik van milieuvriendelijke materialen en het minimaliseren van afval. Bovendien zetten we ons in om bij te dragen aan de lokale gemeenschap en het welzijn van onze medewerkers te waarborgen.

Focus op kwaliteit

Waarom MCI Stalendeuren?

Vakmanschap & Kwaliteit

Onze stalen deuren worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en door ervaren vakmensen, voor een perfect eindresultaat.

Stijlvolle Ontwerpen

Van minimalistisch tot gedetailleerd, onze collectie biedt een breed scala aan stijlen om uw interieur te transformeren.

Uitstekende ondersteuning

Ons toegewijde team biedt persoonlijke begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw stalen deur perfect aansluit bij uw wensen.

× Hulp nodig?